Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Διεθνείς πιστοποιήσεις & βραβεύσεις της εταιρείας & του ιδρυτή της DNX

Διεθνείς πιστοποιήσεις & βραβεύσεις της εταιρείας & του ιδρυτή της DNX

1. H DXN ιδρύθηκε το 1993 και σήμερα δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία σε περισσότερες από 150 χώρες και στις 5 ηπείρους. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής χώρες: Η.Π.Α., Αυστραλία, Αυστρία, Βουλγαρία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Κατάρ, Περού, Ρουμανία, Ρωσία κ.ά.

2. Ιδρυτής είναι ο ερευνητής - ιατρός Dr. Lim Siow Jin, Ph. D.: - κάτοχος δύο διδακτορικών. - με βραβεύσεις για τη συνεισφορά του στην παγκόσμια υγεία & ευεξία (Διεθνές συνέδριο Αγιουβέρδας & Εναλλακτικής Ιατρικής, Ινστιτούτο εναλλακτικής ιατρικής Καναδά κ.ά.) - με σημαντική κοινωνική προσφορά (βραβεύσεις από το ίδρυμα Μητέρα Τερέζα, Schweitzer κ.ά.)

3. Η ποιότητα εξασφαλίζεται με: α. τρεις πιστοποιήσεις ISO (διατήρησης περιβάλλοντος, εγκαταστάσεων, ποιότητας εργαστηρίου).Ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως διαθέτουν τρεις πιστοποιήσεις ISO. β. πιστοποίηση οργανικής φάρμας. γ. πιστοποίηση από το TGA του Υπ. Υγείας Αυστραλίας, το οποίο επιθεωρεί με δικά του κλιμάκια ανά τον κόσμο τις εγκαταστάσεις όσων ισχυρίζονται ότι το προϊόν τους είναι "θεραπευτικό". Επίσης, τα προϊόντα αξιολογούνται ΠΡΙΝ μπουν στην Αυστραλία ενώ ΑΦΟΥ διατεθούν στην αγορά, παρακολουθούνται και ελέγχονται τακτικά. Μία από τις πιο "δύσκολες" πιστοποιήσεις παγκοσμίως. δ. Διαδικασίες Ασφάλειας τροφίμων HACCP ε. Το DXN Γανόδερμα έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA) στ. όλα τα προϊόντα έχουν γνωστοποίηση από τον Ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων - ΕΟΦ. Όλες οι πιστοποιήσεις & οι βραβεύσεις είναι εδώ

4. Χάρη στην τεχνογνωσία της, η DXN είναι η μόνη εταιρεία παγκοσμίως, η οποία διαχωρίζει το γανόδερμα σε ώριμο γανόδερμα 90 ημερών (Reishi Gano) και γανόδερμα 18 ημερών (Ganocelium) 

5. προϊόντα 30% έως 60% οικονομικότερα από τον ανταγωνισμό γιατί η εταιρεία αφενός καταργεί όλους τους μεσάζοντες και αφετέρου δεν καταφεύγει σε re-branding, δηλαδή έχει δική της φάρμα, δικό της εργαστήριο και όλες τις απαιτούμενες γραμμές παραγωγής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου