Τρίτη, 23 Σεπτεμβρίου 2014

Γιατί το DXN Γανόδερμα είναι ανώτερο από το "χύμα" Γανόδερμα ή το γανόδερμα άλλων εταιρειών;

Σελίδα 4
11. Γιατί το DXN Γανόδερμα είναι ανώτερο από το "χύμα" Γανόδερμα ή το γανόδερμα άλλων εταιρειών;
Όπως όλα τα προϊόντα, έτσι και το μανιταρι Γανόδερμα έχει διαφορετικά «επίπεδα» ποιότητας. Παράγοντες όπως η ωρίμανση, οι συνθήκες καλλιέργειας στο μανιταρι, η μέθοδο επεξεργασίας και τα είδη Γανοδέρματος που χρησιμοποιούνται παίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική ποιότητα, καθαρότητα και αποτελεσματικότητα που θα έχει το Γανόδερμα.
Για αυτόν τον λόγο, πριν προμηθευτείτε γανόδερμα,  εξετάστε προσεκτικά τους παρακάτω παράγοντες: 
1. ΩΡΙΜΑΝΣΗ
Ο κύκλος ζωής που έχει το μανιταρι γανοδέρμα είναι 90 ημέρες και την 90η ημέρα έχει όλες τις ποιότητες και όλο το εύρος θρεπτικών συστατικών και αντιοξειδωτικών. Την 91 ημέρα, τα σπόρια πέφτουν στο χώμα και χάνεται μεγάλο μέρος των θρεπτικών συστατικών του.
  - Το χύμα γανόδερμα έχει μικρότερη ιαματική δράση γιατί όταν κόβεται είτε τα σπόρια έχουν ήδη "φύγει" από το σώμα είτε δεν είναι ωρίμανσης 90 ημερών, δηλαδή είναι «άγουρο».
  - Το γανόδερμα της DXN είναι ωρίμανσης 90 ημερών.
Μανιταρι Γανοδερμα
Γανοδερμα - R & D τμήμα
Γανοδερμα & DXN Φάρμα
Γανοδερμα & DXN Φάρμα
2. ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Τα μανιτάρια είναι σαν το σφουγγάρι, το οποίο σημαίνει ότι:
«Είναι σημαντικό να τρώτε ΜΟΝΟ οργανικά μανιταρια γιατί απορροφούν ότι υπάρχει στο περιβάλλον τους, καλό Ή κακό», Dr. Mercola
- Το χύμα γανόδερμα, ξέρετε από που έχει μαζευτεί;
- Η DXN διαθέτει πιστοποιημένη Οργανική Φάρμα, τρεις πιστοποιήσεις ISO, Διαδικασίες Ασφάλειας τροφίμων HACCP ενώ έχει εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας και από τον ΕΟΦ.
3. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ
Η θρεπτική αξία που έχει το μανιταρι Γανόδερμα σε ακατέργαστη μορφή, χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία, δεν είναι τόσο υψηλή.
- Στο εμπόριο, το χύμα γανόδερμα έχει αλεστεί όλο μαζί χωρίς να έχουν αφαιρεθεί οι λιγότερο θεραπευτικές ίνες
- Διαδικασία συγκέντρωσης της DXN:
i. Ψύξη και ξήρανση 5kg φρέσκου γανοδέρματος δίνουν 1 kg αποξηραμένο
ii. αφαίρεση των λιγότερο θεραπευτικών ινών από το αποξηραμένο γανόδερμα. 4 kg αποξηραμένο γανοδέρμα αποφέρει 1 kg. Συνολική συγκέντρωση 20:1.
iii. σύνθλιψη και αφαίρεση (!) του σκληρού πολύ λεπτού περιβλήματος των σπορίων (υμένιο) με ειδική, πατενταρισμένη και καινοτόμο τεχνική που αναπτύχθηκε από την DXN (περισσότερες λεπτομέρειες για την διαδικασία θα βρείτε στο εγχειρίδιο). Οι σπόροι βγαίνουν με ψυχρό αέρα, όχι ζεστό ή καυτό ώστε να μην καταστρέφεται μέρος των θρεπτικών συστατικών.

H ανωτέρω μέθοδος είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί από έναν καταναλωτή ή έμπορο;
Γανοδερμα & Εργαστήρια DXN
Γανοδερμα & Εργαστήρια DXN
4. ΕΙΔΗ ΓΑΝΟΔΕΡΜΑΤΟΣΥπάρχουν περισσότερα από 200 είδη γανοδέρματος. Μόνο 6 είδη από αυτό το μανιταρι έχουν αποδείξει τις υψηλότερες θεραπευτικές επιδράσεις στην υγεία και ως εκ τούτου ο συνδυασμός αυτών των 6 χρησιμοποιείνται στα προϊόντα της DXN.

Ο έμπορος ή η εταιρεία που προμηθεύεστε το γανόδερμα, γνωρίζετε ποιο ή ποια είδη γανοδέρματος χρησιμοποιεί;

Με λίγα λόγια, το «χύμα» γανόδερμα ή το γανόδερμα άλλων εταιρειών δεν έχει την ίδια καθαρότητα και ευεργετική δράση με το πιστοποιημένο και 100% οργανικό γανόδερμα της DXN.

Επίσης, πριν αποφασίσετε ποια προϊόντα θα χρησιμοποιείτε, να βεβαιωθείτε ότι υπάρχει σαφής και ξεκάθαρη σήμανση των συστατικών, η διεύθυνση του κατασκευαστή ή του εισαγωγέα, καθώς και η προέλευση του προϊόντος. Όλα τα αυθεντικά, υψηλής ποιότητας και ασφαλή για την υγεία συμπληρώματα διατροφής αναγράφουν αυτές τις πληροφορίες.

Ωστόσο, όσοι χρησιμοποιείται μανιτάρι γανόδερμα «χύμα» ή άλλων εταιρειών, έχετε ένα μέτρο σύγκρισης και μία εμπειρία. Συνεπώς, δοκιμάστε για 1 μήνα το DXN γανόδερμα ώστε να βιώσετε και μόνοι σας τις διαφορές.

Κλείνοντας, η DXN είναι μία από τις ελάχιστες εταιρείες παγκοσμίως όπου διαθέτει 3 πιστοποιήσεις ISO ενώ τα προϊόντα της έχουν εγκριθεί από την Αμερικανική Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA), από το Υπουργείο Υγείας της Αυστραλίας και από τον ελληνικό Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων -ΕΟΦ
Μανιταρι Brain Ganoderma
Brain Ganoderma
Μανιταρι Heart Ganoderma
Heart Ganoderma
Μανιταρι Liver ganoderma
Liver ganoderma

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου