Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2015

3 ταινίες για τη διατροφή και την υγεία που θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε!


SupersizeMe400px
1. Supersize Me. Που οδηγεί η διατροφή με έτοιμες, επεξεργασμένες τροφές; Που οδηγεί η υπερβολική κατανάλωση κρέατος; Στην συγκεκριμένη περίπτωση ο σκηνοθέτης Morgan Spurlock τρέφεται αποκλειστικά με McDonalds για ένα μήνα και παράλληλα παρακολουθείται από ιατρούς για τα αποτελέσματα στην υγεία του. Τα αποτελέσματα είναι βεβαίως αναμενόμενα αλλά παρόλα αυτά εκπληκτικά και το ταξίδι διασκεδαστικό για τον θεατή. Μπορεί η ταινία να αφορά συγκεκριμένα την Αμερική και τα McDonalds αλλά κατά την άποψη μου, μας αφορά όλους επειδή δείχνει ξεκάθαρα πως όλες οι επεξεργασμένες, γεμάτες λιπαρά τροφές οδηγούν στην ασθένεια.
Δείτε το Super Size Me με Ελληνικούς Υπότιτλους

ForksOverKnives
2. Forks Over Knives. Η ταινία που έκανε πολλούς στην ΗΠΑ να στραφούν προς την φυτική, χορτοφαγική διατροφή. Πως η φυτική/χορτοφαγική διατροφή μπορεί να προφυλάσσει την υγεία μας και πως μπορεί και μπορεί να θεραπεύσει ακόμα και βαριές και θεωρητικά ανίατες ασθένειες. Παρουσιάζει μερικούς από τους γιατρούς στην Αμερική που χρησιμοποιούν πολύ επιτυχημένα την διατροφή ως θεραπευτικό εργαλείο και τους ασθενείς τους που ξεπερνάνε τις αρρώστιες τους. Το μοντέλο φυτικής διατροφής που συνιστώ ανεπιφύλακτα…
Δείτε το Forks Over Knives με Ελληνικούς Υπότιτλους

FatSick&NearlyDead
3. Fat, Sick and Nearly Dead. Μπορούμε να τραφούμε μόνο με χυμούς από φρέσκα, ωμά, λαχανικά και φρούτα; Μήπως θα αρρωστήσουμε; Από που θα παίρνουμε την πρωτεΐνη μας; Το σίδηρο; Παρακολουθήστε τον …. Πολύ καλή ιδέα για αποτοξίνωση ή ως έμπνευση για να συμπεριλάβουμε στην διατροφή μας όλο και περισσότερους φρέσκους χυμούς… Σαν μόνιμη διατροφή σίγουρα απαιτεί πολύ ψάξιμο, γνώση και αφοσίωση.
Δείτε το Fat Sick and Nearly Dead με Ελληνικούς Υπότιτλους
(Αφού πατήσετε Play, με το ποντίκι σας, κάντε κλικ στην πάνω δεξιά γωνία της οθόνης, εκεί που λέει «CC Subtitles» και επιλέξτε «EL» για να ενεργοποιήστε τους Ελληνικούς υπότιτλους! )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου