Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

SCHEDULED RETREATS

Ήρθε η ώρα να σχεδιάσετε τις δικές σας ενεργειακές διακοπές!

Τώρα που το καλοκαίρι προχωράει, ήρθε η ώρα να καθορίσετε έναν τρόπο να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να δώσετε στον εαυτό σας μια δημιουργική προσθήκη (με βάση τον ψυχολογικό κανόνα "προσθήκη και όχι αφαίρεση") για να επαναδιοργανώσετε τον εαυτό σας και να διαγράψετε παλιές συνήθειες. Το περιεχόμενο των διακοπών που ετοιμάσαμε θα σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να ζήσετε πολύτιμες στιγμές κοιτώντας μέσα σας και "επανασχεδιάζοντας" τον εαυτό σας: η ενέργεια της Γαύδου, η yoga, το thai yoga massage, η theta hypnosis, το theta healing, οι περίπατοι στη φύση.

Αν θέλετε λίγη έμπνευση στη ζωή σας και είστε έτοιμοι για μια απογειωτική γιογκική εμπειρία, τότε αυτό το Yoga Retreat έχει το υπόβαθρο που θέλετε!
YOGA RETREAT
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι επιστροφής στον εσωτερικό-ανώτερο εαυτό μέσα από τελετουργικά δρώμενα της Yoga εφαρμοσμένα στην καθημερινή επαφή με τη φύση και μέσα από θεραπευτικές τεχνικές της μεθόδου Theta Healing® και του αλληλοδιδακτικού Thai Yoga Massage.

Καλούμε αυτές τις ημέρες διακοπών "retreat", εφόσον όλα τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα σε μια σειρά ως μια θεραπευτική προσέγγιση για το σώμα, το νου και το πνεύμα. Έτσι, για να απολαύσετε μια ολιστική θεραπεία προτιμήστε να συμμετάσχετε σε όλο το θεραπευτικό 5ήμερο, αν και μπορείτε να εισέρχεστε στα μαθήματα και με μεμονωμένα drop-in.

ΓΑΥΔΟΣ
Ένα από τα πιο ενεργειακά μέρη της Γαίας στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαύδος ως τοποθεσία φέρνει σε επαφή τον επισκέπτη με ενεργειακές δονήσεις, οι οποίες επαναφορτίζουν θετικά το ενεργειακό δυναμικό και οδηγούν στη γνώση του ανώτερου νου, της οικουμενικής συνειδητότητας.
Η Γαύδος βρίσκεται στην ακτογραμμή της Κρήτης και συνδέεται μαζί της μερικές φορές την εβδομάδα με πλοίο είτε από Παλαιόχωρα είτε από τη χώρα Σφακίων.
Οργανώσαμε ένα 5ήμερο διακοπών με Yoga (άφιξη πρωί Παρασκευής 25/8 και αναχώρηση μεσημέρι Τρίτης 29/8), ενθύμησης και επιστροφής στον εαυτό, το οποίο θα μας δώσει χρόνο να θεραπεύσουμε σώμα & νου, να ακούσουμε τις ανάγκες μας, να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, να βιώσουμε ξεκούραση σε ένα βαθύτερο επίπεδο. 


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ RETREAT
* Τα μαθήματα θα γίνονται στο Σαρακίνικο

Άφιξη πρωί Παρασκευής 25/8. Αναχώρηση μεσημέρι Τρίτης 29/8.
Όποιος έχει υποχρεώσεις μπορεί να μειώσει τις ημέρες διαμονής! Όποιος δεν έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες μπορεί να παρατείνει τη διαμονή του κατά βούληση!

Morning rituals / Breathing exercises, Asana, Meditation, Bath, Breakfast, Walking.

Midday rituals / Theta hypnosis, Thai Yoga Massage, Bath, Lunch.

Evening rituals / Breathing Exercises, Asana, Meditation, Bath, Dinner.


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ RETREAT

Yoga Therapy / Mudra, Asana, Pranayama, Meditation (πρωινή & απογευματινή πρακτική).

Theta Hypnosis / Βαθύς διαλογισμός για θεραπεία του DNA από τη 'Θήτα Μέθοδο' (μεσημεριανή πρακτική).

Thai Yoga Massage / Αλληλοδιδακτικό Μασάζ με καθοδήγηση βάσει των διατάσεων της yoga (μεσημεριανή πρακτική).

Theta Healing® (προαιρετικά, με εξτρά κόστος 20ε/συνεδρία διάρκειας 1 ώρας ή πακέτο 4 συνεδριών μία την ημέρα με 70ε, τιμές αποκλειστικά στα πλαίσια του retreat).

ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
1. μεταφοράς (μπορείτε να το μοιραστείτε).
2. διατροφής (μπορείτε να μαγειρεύετε).
3. διαμονής (μπορείτε να κάνετε ελεύθερο κάμπινγκ).
4. μαθημάτων (8 μαθήματα Yoga, 4 αλληλοδιδακτικά μαθήματα Thai Yoga Massage, 4 μαθήματα Theta Hypnosis).

Το κόστος μεταφοράς, διαμονής και διατροφής τo ρυθμίζετε εσείς.

Πακέτο μαθημάτων Yoga, Thai Yoga Massage, Theta Hypnosis από Παρασκευή έως Δευτέρα: 40ευρώ.
Συμμετοχή drop-in: 5ευρώ/μάθημα.

ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Για τη συμμετοχή στα μαθήματά μας είτε του συνόλου είτε μέρους αυτών -αναλόγως της διάρκειας διαμονής σας- προκαταβάλλετε το σύνολο των μαθημάτων σε τράπεζα και έτσι εμείς σας υπολογίζουμε στην ομάδα μας.
Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογ/σμού: 5757-053934-082,
IBAN: GR3801727570005757053934082
Εθνική Τράπεζα, αρ. λογ/σμού: 258/7706/2-38,
ΙΒΑΝ: GR2801102580000025877067238
Δικαιούχος: Κυρμιζάκη Ευαγγελία, Αιτιολογία: Εκδρομή.
Μόλις γίνει η κατάθεση, ενημερώστε μας με το ονοματεπώνυμο που αυτή έγινε.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Για ακυρώσεις μετά τις 20 Αυγούστου το ποσό της κράτησής σας δεν επιστρέφεται.

TIPS
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να μείνει λιγότερες ημέρες και να εισέρχεται στα μαθήματα προπληρώνοντας την drop-in συμμετοχή σε αυτά. Όποιος δεν έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες μπορεί να παρατείνει τη διαμονή του κατά βούληση!

Για τα δρομολόγια των 2 πλοίων που συνδέουν με τη Γαύδο (το ένα από Παλαιόχωρα, το άλλο από χώρα Σφακίων), καθώς και τις ώρες των λεωφορείων για σύνδεση με το λιμάνι δείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΝΔΥΚ (εκτυπώστε το):
http://www.anendyk.gr/pages/gr/dromologia.php
Επίσης, δείτε το πρόγραμμα των δρομολόγιων του ΚΤΕΛ εντός της Γαύδου (εκτυπώστε το):
http://www.e-ktel.com/2-uncategorised/107-dromologia-sti-niso-gaydo.

Όποιος θέλει να μοιραστεί το κόστος μεταφοράς με το ΙΧ του και αντίστοιχα όποιος θέλει να μπει σε ΙΧ άλλου, δεν έχει παρά να μας το δηλώσει για να σας γιογκοποιήσουμε/"ενώσουμε". Μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο Σαρακίνικο, όπου θα γίνονται όλα τα μαθήματα ή στον Αγ. Ιωάννη (περιοχές με τον λιγότερο κόσμο) με ελεύθερο κάμπινγκ που επιτρέπεται στο νησί ή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αν θέλετε και βρείτε κάποιο δωμάτιο, μπορείτε να το κλείσετε απευθείας με δική σας χρέωση, αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα. Τηλέφωνα επικοινωνίας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ. Στο νησί υπάρχουν ταβέρνες που μπορούν να υποστηρίξουν μια φυτοφαγική διατροφή (συνιστάται αν έχετε κούραση, άγχος, πεσμένη ενέργεια), όμως μπορείτε να γλιτώσετε έξοδα διατροφής αν φέρετε μαζί σας συσκευασμένες υγιεινές τροφές (πχ. μπάρες, κονσέρβες), γκαζάκι (για φακόρυζο, μακαρόνια), πλαστικά ψυγεία, στα οποία θα βάζετε πάγο που θα αγοράζετε από κάποια ταβέρνα και θα διατηρείτε φρούτα, λαχανικά, κτλ.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ
Κυρμιζάκη Ευαγγελία, full-time Yoga Teacher (certified by Lotos Yoga Education)
Κυρμιζάκη Ειρήνη, certified ThetaHealer®
Περισσότερα για τις εκπαιδεύτριες:
http://yogarethimno.blogspot.gr/2016/05/about-us.html

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
+306986918405, kirmizakie@yahoo.gr ή με π.μ. στη σελίδα διοργάνωσης.

Σας περιμένουμε σε ένα ακόμα μαγευτικό μέρος του τόπου μας για να αλλάξουμε τις δονήσεις μας και να συνυπάρξουμε αρμονικά!

ॐ namaste!
--------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Yoga & More

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ YOGA RETREATS

Παρακαλούμε προωθήστε το αν νομίζετε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν ανάγκη για περισσότερη χαρά, ξεκούραση και γαλήνη στην έντονη ζωή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου