Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

THETA HEALING

Μέθοδος Θήτα/Theta healing


Τι είναι η μέθοδος θήτα/theta healing: 

Η Μέθοδος Θήτα, ThetaHealing®, είναι ένα σύνολο τεχνικών που μας επιτρέπει την πρόσβαση στο υποσυνείδητο, ώστε να αλλάξουμε τις σκέψεις και τις πεποιθήσεις που δε μας εξυπηρετούν. Το όνομα «Θήτα» προέρχεται από τη συχνότητα των εγκεφαλικών κυμάτων Θήτα που η επιστήμη ανιχνεύει με το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα. Υπάρχουν 5 εγκεφαλικά κύματα με διάφορες συχνότητες: Άλφα, Βήτα, Γάμμα, Δέλτα και Θήτα. Τα εγκεφαλικά κύματα Θήτα είναι μια συχνότητα όπου βρίσκεται ο εγκέφαλος όταν είμαστε στην κατάσταση βαθιάς περισυλλογής ή διαλογισμού, όταν ονειρευόμαστε στη διάρκεια του ύπνου, αμέσως πριν από τον ύπνο και αμέσως αφότου ξυπνήσουμε.
Στη Μέθοδο Θήτα, χρησιμοποιώντας μια απλή τεχνική μπαίνουμε συνειδητά σε αυτή τη συχνότητα Θήτα και εκεί συνδεόμαστε με την Υψηλότερη Συνείδηση ή  Ανώτατη  Νοημοσύνη που υπάρχει μέσα μας και διέπει όλη τη Δημιουργία. Πολλοί δίνουν σε αυτή τη Συνείδηση το όνομα Θεός, Χριστός, Βούδας, Ανιδιοτελής Αγάπη, Ζωή, Ταό, Είναι, Ύπαρξη, κ.τ.λ. Δεν είναι απαραίτητο να ακολουθείτε κάποια θρησκεία, αρκεί να νιώθετε τη συνείδηση που διατηρεί το σύμπαν σε ισορροπία και αρμονία και που στηρίζεται επάνω στην απεριόριστη Αγάπη.
Βρισκόμενοι σε αυτή τη συνειδησιακή κατάσταση μας επιτρέπεται να συνδέσουμε το συνειδητό μέρος του νου μας με το υποσυνείδητο μέρος του νου μας. Οι πεποιθήσεις και τα συναισθήματα των οποίων έχουμε επίγνωση είναι αποθηκευμένα στο συνειδητό νου μας (5% του συνόλου), ενώ αυτά των οποίων δεν έχουμε επίγνωση είναι αποθηκευμένα στον υποσυνείδητο νου μας (95% του συνόλου). Οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας το έχουμε δημιουργήσει βασισμένοι στις σκέψεις και στις πεποιθήσεις που κρατιούνται στο υποσυνείδητό μας. Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητά μας, διότι:
Οι πεποιθήσεις, σκέψεις και συναισθήματα που είναι θετικά θα προσελκύσουν σε εμάς θετικές δονήσεις που τελικά φανερώνονται στη ζωή μας μέσα από μια αρμονική σχέση με τον σύντροφό μας, με την οικογένειά μας, με ευτυχή σταδιοδρομία, με αφθονία και υγεία και βρίσκουμε νόημα στη ζωή μας. Αντιθέτως, οι πεποιθήσεις, οι σκέψεις και τα συναισθήματα που είναι αρνητικά, φανερώνονται στη ζωή μας μέσα από μια δυσαρμονική σχέση με τον σύντροφό μας και την οικογένειά μας, με μια σταδιοδρομία που δε μας ενδιαφέρει, με έλλειψη πόρων, με αρρώστια, με έλλειψη προσανατολισμού στη ζωή και αίσθηση μοναξιάς.
Η Μέθοδος Θήτα είναι επιτυχής, επειδή γινόμαστε συνειδητοί των αρνητικών μας πεποιθήσεων και συναισθημάτων και με απλές τεχνικές τα αντικαθιστούμε με επιθυμητές θετικές επιβεβαιώσεις, δηλώσεις, συναισθήματα και πεποιθήσεις. Είναι απολύτως σημαντικό λοιπόν να έχουμε μόνο θετικά στοιχεία στο υποσυνείδητό μας, για να ζούμε ευτυχισμένοι. Υγεία: Τώρα γίνεται αποδεκτό από την επιστήμη ότι τα περισσότερα φυσικά προβλήματα υγείας συσχετίζονται με τις αρνητικές πεποιθήσεις του νου μας, τη συναισθηματική μας κατάσταση και τις σκέψεις μας. Όταν με τη Μέθοδο Θήτα γίνεται η αντικατάστασή τους με τις κατάλληλες θετικά πεποιθήσεις, η θεμελιώδης αιτία μιας ασθένειας μπορεί να εξαλειφθεί και η ασθένεια να υποχωρήσει.  Άτομα ανεξαρτήτου ηλικίας, κουλτούρας και θρησκείας μπορούν να διδαχθούν τη Μέθοδο Θήτα. Ακόμα και μικρά παιδιά!
Ο καθένας μας έχει διαισθητικές δυνατότητες και οι αυτοθεραπευτικές ικανότητες του οργανισμού μας σε φυσικό και πνευματικό επίπεδο είναι απεριόριστες. Δεν υπάρχει καμία προϋπόθεση για οποιαδήποτε προηγούμενη εμπειρία ή ικανότητα σε διαλογισμό ή ειδικές γνώσεις. Οι τεχνικές της Μεθόδου Θήτα μαθαίνονται εύκολα από όλους και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για σας, τους φίλους σας, την οικογένειά σας, τον επαγγελματικό σας χώρο, ακόμα και τα φυτά, τα ζώα και το περιβάλλον σας. Άνθρωποι από όλα τα κοινωνικά στρώματα, σπουδαστές, γονείς, επαγγελματίες, έχουν βρει τις τεχνικές ανεκτίμητες στην καθημερινή ζωή τους.
Η  Μέθοδος Θήτα, χρησιμοποιείται από ένα ευρύ φάσμα επαγγελματιών του χώρου της κλασσικής και εναλλακτικής ιατρικής και συμβούλων σε θέματα προσωπικής ή επαγγελματικής ζωής που την εφαρμόζουν αυτούσια ή ως ισχυρό συμπλήρωμα στην υπάρχουσα πρακτική τους.
Η χρήση της τεχνικής της Μεθόδου Θήτα έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μεταμορφώσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός ή άλλος στον οποίον δεν είστε ευτυχής 100%, η  μέθοδος Θήτα μπορεί να σας βοηθήσει.

Πού εφαρμόζεται η θεραπεία της Μεθόδου Θήτα στη ζωή του ατόμου;

for  eirini small
Με τη Μέθοδο Θεραπείας Θήτα, είναι εύκολο να αντικατασταθεί π.χ το νοητικό πρόγραμμα ‘Φοβάμαι την επιτυχία’ ή το ‘Δεν πρέπει να πετύχω’ με ένα πρόγραμμα όπως το ‘Η επιτυχία είναι δικαίωμα μου’. Η διαδικασία παίρνει λιγότερο από ένα λεπτό και τα αποτελέσματα είναι για μια ζωή. Όταν είστε σε κατάσταση Θήτα αποκτάτε πρόσβαση σε όλους τους τομείς της ζωής σας και επαναπρογραμματίζετε έτσι μια πιο θετική πραγματικότητα. Παράδειγμα:
Πνευματική Ανάπτυξη: Καλύτερη επικοινωνία, κατεύθυνση και διαύγεια σε σχέση με την Ανώτατη Συνείδηση
Συναισθηματικά: Κατανόηση, επίλυση και μεταμόρφωση όλων των αρνητικών συναισθημάτων αποκτώντας πρόσβαση στη ρίζα της αιτίας
Σχέσεις: Αρμονία και ενότητα με τους άλλους, αλλάζοντας την εσωτερική σχέση με τον εαυτό σας
Δημιουργικότητα: Καθάρισμα των μπλοκαρισμάτων και άνοιγμα των καναλιών, ώστε η δημιουργικότητα σας να μπορεί να εκφράζεται μέσα από το γράψιμο, την ηθοποιία, το τραγούδι, το χορό, τη ζωγραφική, το σκίτσο, την ποίηση κλπ
Καριέρα: Ανανέωση του ενθουσιασμού σας για το σκοπό της ζωής σας και πρόσβαση στην καθοδήγηση που χρειάζεστε για να τον πετύχετε
Υγεία: Διαισθητικό σωματικό σκανάρισμα για να δείτε τι συμβαίνει στο σώμα και πώς το σώμα ασθενεί λόγω ενεργειακών μπλοκαρισμάτων που είναι αποτέλεσμα αρνητικών συναισθημάτων.
Άλλοι τομείς μπορεί να είναι: Εθισμοί – Αλλεργίες – Διαχείριση Θυμού – Άγχος – Πένθος – Φόβος δέσμευσης – Θέματα αυτοπεποίθησης – Κατάθλιψη – Κατάχρηση Ναρκωτικών – Συναισθηματικές προκλήσεις – Φοβίες – Ενοχές – Θέματα υγείας – Ζήλια – Μοναξιά – Αρνητικά συναισθήματα και σκέψεις – Εμμονές – Κρίσεις πανικού – Προσωπική εξέλιξη – Φόβοι – Απόρριψη – Σεξουαλικά θέματα – Ντροπή – Δειλία – Φόβος έκθεσης – Στρες – Τραύμα – Δυστυχία – Ανησυχία

Πώς δουλεύει η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα;

276395_1837942232_1547233356_n 
Επιβραδύνοντας τη συχνότητα του εγκεφάλου ώστε να εκπέμπει σε εγκεφαλικά κύματα Θήτα, είναι δυνατόν να επιλέξουμε πληροφορίες που είναι εγγεγραμμένες στο DNA. Αυτές οι πληροφορίες μπορεί να αφορούν γενετικούς κώδικες ασθένειας και υγείας, εμπειρίες και πεποιθήσεις από την παιδική ηλικία ως την ενηλικίωση, προγονικές πεποιθήσεις και ταλέντα, τραύματα, βλάβες λόγω περιβαλλοντικών ρύπων, ακόμα και τη συλλογική συνειδητότητα. Οι πληροφορίες οι οποίες εγγράφονται στο DNA επικοινωνούν συνέχεια με τα κύτταρα του σώματος, περνάνε το μήνυμα στα άλλα κύτταρα και κατά συνέπεια σε όλο το σώμα και τελικά δημιουργούν την πραγματικότητα την οποία βιώνει το άτομο. Ο Ντίπακ Τσόπρα στο βιβλίο του ΄Κβαντική θεραπεία’ αναφέρει ότι έχουμε την επιλογή του να αποδυναμώσουμε ή να ενδυναμώσουμε την ικανότητα του DNA να διορθώσει τον εαυτό του. Δηλώνει επίσης ότι ένα μεγάλο μέρος του DNA είναι άγνωστο και ότι ‘το DNA κρατάει ένα μεγάλο μέρος του λεξιλογίου του σε σιωπηλή αποθήκη – ένας ειδικός της γενετικής υπολόγισε ότι ο αριθμός των μοριακών ‘λέξεων’ οι οποίες παράγονται σε ένα κύτταρο, αν μεταφράζονταν στα Αγγλικά, θα γέμιζαν ένα λεξικό χιλίων τόμων – και ότι αυτό είναι το προϊόν μόνο του 1% που έχουμε καταφέρει να κατανοήσουμε (του DNA). Τέτοιες πληροφορίες μπορούν να δώσουν ιδέες για το ανείπωτο δυναμικό της ανθρωπότητας, καθώς και να μας δώσει το δικαίωμα να εξερευνήσουμε τη μεγαλειώδη βιβλιοθήκη, η οποία υπάρχει κάτω από το δέρμα μας και μέσα στα κύτταρα μας.
Έτσι λοιπόν η θεραπευτική Μέθοδος Θήτα είναι μια τεχνική που βοηθάει να ξεκλειδώσετε τα έμφυτα διαισθητικά δώρα της ενόρασης, της διόρασης και της διακοής που είναι αποθηκευμένα στο DNA σας. Η Μέθοδος Θήτα εκπαιδεύει το άτομο στο πώς να αναπτύξει και να εφαρμόσει αυτές τις δυνατότητες.
Με το να πηγαίνει κάποιος σε κατάσταση Θήτα και να συνδέεται με τη Θεϊκή συνείδηση αρχίζει να συν-δημιουργεί τη ζωή του. Αυτό συμβαίνει όταν συνειδητά (κύματα Βήτα) αποκτά πρόσβαση στο υποσυνείδητο (κύματα Θήτα) για να εφαρμόσει υπέρ-μάθηση (κύματα Γάμμα) για να ξαναγράψει τα προγράμματα του υποσυνειδήτου (κύματα Θήτα) και τότε να τα επιστρέψει να κινηθούν ελεύθερα (κύματα Άλφα) προς το παρόν και το συνειδητό νου (κύματα Βήτα) για να αλλάξει ή να επιλύσει τις προκλήσεις, τις οποίες έχει στη ζωή του.
Θήτα είναι το όνομα που έχουν δώσει οι επιστήμονες στα εγκεφαλικά κύματα, τα οποία επιτυγχάνει το σώμα όταν είμαστε σε βαθύ διαλογισμό. Όταν πραγματοποιείται μια θεραπεία μέσω της Μεθόδου Θήτα, ο εγκέφαλός σας πηγαίνει αυτόματα σε κατάσταση Θήτα στην οποία μπορείτε να δείτε, να ακούσετε και να δουλέψετε με την ‘Πηγή’ ή την Ανώτατη Θεϊκή Συνείδησή σας. Η διαδικασία Θεραπείας της Μεθόδου Θήτα είναι απίστευτα απλή και κάποιος θα καταφέρει να μπει σε κατάσταση Θήτα μέσα σε λίγα λεπτά!
Ενώ είστε σε αυτή την κατάσταση Θήτα, μπορείτε να κάνετε ερωτήσεις όπως ‘γιατί αυτό το άτομο είναι άρρωστο;’ ή ‘τι εμποδίζει την επιτυχία τους;’ και κυριολεκτικά να δείτε ή να ακούσετε μια απάντηση. Η απάντηση μπορεί να είναι ‘δεν πιστεύουν ότι αξίζουν να είναι υγιείς (ή επιτυχημένοι)’. Ο θεραπευτής τότε συνδέεται με τη Θεϊκή Συνείδηση για να διδάξει τον θεραπευόμενο μια διαφορετική στάση και κατανόηση. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα αισθητά από τον θεραπευόμενο και επιβεβαιώνονται με μυϊκό έλεγχο.
Η Μέθοδος Θήτα περιλαμβάνει τη συνεργασία με την Ανώτερη Συνειδητότητα του Σύμπαντος. Αυτό που χρειάζεται είναι να δεχτείτε ότι η ανώτερη νοημοσύνη της ζωής μπορεί να δουλέψει μαζί μας και να μεταμορφώσει δυναμικά τις ζωές μας.
Η τεχνική της Μεθόδου Θήτα μας διδάσκει πώς να χρησιμοποιήσουμε την έμφυτη διαίσθησή μας, βασιζόμενοι στην ανιδιοτελή αγάπη της ενέργειας της δημιουργίας για να κάνει τη θεραπεία. Αλλάζοντας τον κύκλο των εγκεφαλικών κυμάτων, έτσι ώστε να περιλαμβάνουν την κατάσταση Θήτα, μπορεί κάποιος να γίνει μάρτυρας του Θείου και να επιφέρει άμεση σωματική και συναισθηματική θεραπεία. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, το σώμα, το υποσυνείδητο και την ψυχή του. Μεταμορφώνεται τότε και επαναπρογραμματίζεται, έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να ξαναγράψει και να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητά του. Μέσω αυτής της τεχνικής μπορεί επίσης κάποιος να μάθει πώς να έχει πρόσβαση στις διαισθητικές του ικανότητες και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του. Η Θεραπευτική Μέθοδος Θήτα είναι τόσο εύκολη τεχνική που ακόμα και 6χρονα παιδιά τη χρησιμοποιούν αποτελεσματικά!

Τι μπορεί να μου προσφέρει μια συνεδρία;

Μια συνεδρία θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα. Η Μέθοδος Θήτα επιτρέπει σε κάποιον απλά και γρήγορα να εντοπίσει τα βαθιά μπλοκαρίσματα, τα συναισθηματικά μοτίβα και τις περιοριστικές πεποιθήσεις, οι οποίες είναι αποθηκευμένες στο μυαλό, στο σώμα, στο υποσυνείδητο και στην ψυχή του. Μεταμορφώνεται τότε και επαναπρογραμματίζεται έτσι ώστε να αναδιαμορφώσει, να ξαναγράψει, να αναδημιουργήσει τη ζωή και την πραγματικότητά του και να μάθει περισσότερα για το σκοπό της ζωής του.
Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε θέμα υγείας, στην διάρκεια της συνεδρίας θα δούμε πώς οι αρνητικές πεποιθήσεις έχουν δημιουργήσει ασθένειες στο σώμα και θα τις αντικαταστήσουμε με θετικές. Αυτό μπορεί να συντελέσει δυναμικά στη βελτίωση της υγείας.
Εάν σας απασχολεί οποιοδήποτε άλλο θέμα, θα ανακαλύψετε τις ριζικές αιτίες του προβλήματος, θα  επαναπρογραμματίσετε το νου σας με νέες, αγνές ιδέες, σκέψεις, εμπνεύσεις, πεποιθήσεις και συναισθήματα και θα μάθετε πώς να δημιουργείτε αυτό που επιθυμείτε σε συντονισμό με την Υψηλότερη Συνείδηση και οδηγό την αληθινή σας διαίσθηση. Αυτό θα συντελέσει στο να απελευθερωθείτε από ό,τι δε σας εξυπηρετεί πια στη ζωή.
Με τη  Μέθοδο Θήτα δε χρειάζονται μακροχρόνιες διαδικασίες. Μέσα σε μερικές συνεδρίες ή και άμεσα ένα συγκεκριμένο θέμα που σας απασχολεί μπορεί να επιλυθεί οριστικά. Η Μέθοδος Θήτα έχει θεραπεύσει, αλλάξει και μετασχηματίσει τις ζωές πολλών χιλιάδων ανθρώπων από όλο τον κόσμο. Εάν υπάρχει οποιοσδήποτε τομέας της ζωής σας, υγείας, προσωπικός, επαγγελματικός, οικονομικός ή άλλος στον οποίο δεν είστε ευτυχής 100%, η   Μέθοδος Θήτα μπορεί να σας βοηθήσει.

Κόστος συνεδρίας: κατόπιν συνεννόησης
Τοποθεσία: στον προσωπικό σας χώρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου