Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2016

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ ΜΕ YOGA, 19-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ


ΓΑΥΔΟΣ 19-23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

YOGA RETREAT ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ HATHA YOGA ΚΑΙ ΤΟΥ THETA HEALING®

*ενδέχεται οι διακοπές μας να παραταθούν με επιπλέον μαθήματα yoga, εφόσον το ζητήσει η ομάδα!

Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι επιστροφής στον εσωτερικό-ανώτερο εαυτό μέσα από τελετουργικά δρώμενα της Hatha Yoga εφαρμοσμένα στην καθημερινή επαφή με τη φύση και μέσα από θεραπευτικές τεχνικές της μεθόδου Theta Healing® 

Καλούμε αυτές τις ημέρες διακοπών "retreat", εφόσον όλα τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα σε μια σειρά ως μια θεραπευτική προσέγγιση για τα ενεργειακά κέντρα-τσάκρας. Έτσι, για να απολαύσετε μια ολιστική θεραπεία προτιμήστε να συμμετάσχετε σε όλο το θεραπευτικό 4ήμερο παρά να εισέρχεστε με drop-in.


Γαύδος. 

Ένα από τα πιο ενεργειακά μέρη της Γαίας στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαύδος ως τοποθεσία φέρνει σε επαφή τον επισκέπτη με ενεργειακές δονήσεις, οι οποίες επαναφορτίζουν θετικά το ενεργειακό δυναμικό και οδηγούν στη γνώση του ανώτερου νου, της οικουμενικής συνειδητότητας. 

Η Γαύδος βρίσκεται στην ακτογραμμή της Κρήτης και συνδέεται μαζί της μερικές φορές την εβδομάδα με πλοίο είτε από Παλαιόχωρα είτε από τη χώρα Σφακίων. Οργανώσαμε ένα τετραήμερο διακοπών με Yoga (άφιξη Παρασκευή 19/8 και αναχώρηση Τρίτη 23/8), ενθύμησης και επιστροφής στον εαυτό, το οποίο θα μας δώσει χρόνο να θεραπεύσουμε σώμα & νου, να ακούσουμε τις ανάγκες μας, να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, να βιώσουμε ξεκούραση σε ένα βαθύτερο επίπεδο. 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ RETREAT

(άφιξη Παρασκευή 19/8 και αναχώρηση Τρίτη 23/8, ενδέχεται οι διακοπές μας να παραταθούν με επιπλέον μαθήματα yoga, εφόσον το ζητήσει η ομάδα!)
Morning rituals / bath, yoga, meditation, breakfast (προτείνεται: φρούτα, πίτες, τοστ, χυλοί βρώμης, φαγόπυρου, κτλ.)

Evening rituals / yoga, meditation, yoga dance trance, dinner (προτείνεται: ήπιο χορτοφαγικό)


ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ RETREAT

Hatha Yoga Therapy / μούντρες, ασάνες, τεχνικές αναπνοών, τεχνικές διαλογισμού, οικουμενικές συχνότητες. Πρακτικές εστιασμένες στα 7 ενεργειακά κέντρα (πρωινή & απογευματινή πρακτική)

Theta Healing / διαλογισμός για θεραπεία του DNA από τη 'Θήτα Μέθοδο' (κλείσιμο απογευματινής πρακτικής yoga)

Yoga Dance Trance / σωματική-ψυχική απελευθέρωση με το Σώμα της Αγάπης (βραδινή πρακτική)

Υπολογίστε το κόστος:
 1. μεταφοράς
2. διατροφής
 3. συμμετοχής στη yoga

Θα διανυκτερεύουμε όπου υπάρχουν λιγότεροι επισκέπτες (πχ. Σαρακίνικο, Αγ. Ιωάννης). Δεν υπάρχει κόστος διαμονής, καθώς πρόκειται για ελεύθερο κάμπινγκ που επιτρέπεται στο νησί. Υπάρχουν ελάχιστα ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αν θέλετε και βρείτε ελεύθερο κάποιο δωμάτιο, μπορείτε να το κλείσετε με εξτρά δική σας χρέωση.
Το κόστος μεταφοράς και διατροφής τo ρυθμίζετε εσείς. Στο νησί υπάρχουν ταβέρνες που μπορούν να υποστηρίξουν μια πλούσια φυτοφαγική διατροφή (συνιστάται αν έχετε κούραση, άγχος, πεσμένη ενέργεια).

Θα προσφέρονται 2 μαθήματα yoga την ημέρα (5ευρώ/μάθημα, πρωί δυναμική yoga & απόγευμα χαλαρή yoga με διαλογισμό). Η συμμετοχή στα μαθήματα yoga είναι προαιρετική, ωστόσο προτιμάμε να έρχονται στην ομάδα μας άτομα που θέλουν να εμβαθύνουν στην πρακτική της yoga και να μεταφέρουν τα οφέλη της καθημερινότητά τους και όχι απλά και μόνο για τουρισμό. Στα μαθήματα αυτά είναι επίσης ευπρόσδεκτοι όσοι θα βρίσκονται στο νησί εκείνες τις ημέρες ανεξάρτητα από το αν έχουν έρθει με την ομάδα μας.

Για τη συμμετοχή στα μαθήματά μας προκαταβάλλετε είτε το σύνολο είτε μέρος των μαθημάτων (υπολογίζοντας τις μέρες που θα μείνετε και το κόστος της yoga 5ε/μάθημα) και έτσι εμείς σας υπολογίζουμε στην ομάδα μας!
  

Κρατήσεις: 6986918405, kirmizakie@yahoo.gr


Η αποχώρηση στις 19 Αυγούστου για να φτάσουμε στη χώρα των Σφακίων και να πάρουμε το πλοίο των 10:30 προς Γαύδο θα γίνει με 2 τρόπους: είτε από κεντρικά σημεία με τα ΙΧ μας νωρίς το πρωί (όποιος θέλει να μοιραστεί το κόστος μεταφοράς με το ΙΧ του και αντίστοιχα όποιος θέλει να μπει σε ΙΧ άλλου, δεν έχει παρά να μας το δηλώσει) είτε με τα λεωφορεία των ΚΤΕΛ.
Η επιστροφή θα γίνει στις 23 Αυγούστου από Γαύδο προς χώρα Σφακίων το μεσημέρι στις 14:00.
Για τα δρομολόγια των 2 πλοίων που συνδέουν με τη Γαύδο (το ένα από Παλαιόχωρα, το άλλο από χώρα Σφακίων), καθώς και τις ώρες των λεωφορείων για σύνδεση με το λιμάνι δείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΝΔΥΚ (εκτυπώστε το):
http://www.anendyk.gr/pages/gr/dromologia.php
Επίσης, δείτε το πρόγραμμα των δρομολόγιων του ΚΤΕΛ εντός της Γαύδου (εκτυπώστε το):
http://www.e-ktel.com/2-uncategorised/107-dromologia-sti-niso-gaydo.Εκπαιδευτές retreat: Κυρμιζάκη Ευαγγελία, full-time Yoga Teacher (certified by Lotos Yoga Education)
Κυρμιζάκη Ειρήνη, certified ThetaHealer®
 Περισσότερα για τις εκπαιδεύτριες:
http://yogarethimno.blogspot.gr/2016/05/about-us.htmlॐ namaste!

----------------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Yoga & More

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου