Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017

5ήμερο Yoga Retreat, Γαύδος, 25-29 Αυγούστου


YOGA RETREAT ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΣΤΟΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ-ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ, ΤΗΣ YOGA ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΛΕΙΩΝ

ΉΡΘΕ Η ΏΡΑ ΝΑ ΣΧΕΔΙΆΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΚΈΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΈΣ ΔΙΑΚΟΠΈΣ!

Τώρα που το καλοκαίρι προχωράει, ήρθε η ώρα να καθορίσετε έναν τρόπο να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να δώσετε στον εαυτό σας μια δημιουργική προσθήκη (με βάση τον ψυχολογικό κανόνα "προσθήκη και όχι αφαίρεση") για να επαναδιοργανώσετε τον εαυτό σας και να διαγράψετε παλιές συνήθειες. Το περιεχόμενο των διακοπών που ετοιμάσαμε θα σας δώσει τα απαραίτητα εργαλεία για να ζήσετε πολύτιμες στιγμές κοιτώντας μέσα σας και "επανασχεδιάζοντας" τον εαυτό σας: η ενέργεια της Γαύδου, η yoga, το thai yoga massage, η theta hypnosis, το theta healing, οι περίπατοι στη φύση.
Για εσάς που θέλετε λίγη έμπνευση στη ζωή σας και είστε έτοιμοι για μια απογειωτική θεραπευτική εμπειρία με λιγότερο στρες και περισσότερη ισορροπία, τότε αυτό το Yoga Retreat έχει το υπόβαθρο που θέλετε! Μη χάσετε αυτή την ανεπανάληπτη εμπειρία!
ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ
Στο retreat αυτό:
θα ξυπνήσουμε τις απεριόριστες δυνατότητες του dna μας με την κίνηση, την αναπνοή του σώματος και τη βιοενεργειακή διατροφή αποβάλλοντας την τοξικότητα της καθημερινότητας
θα ανακαλύψουμε τον ήρεμο-ειρηνικό-χαρούμενο-αισιόδοξο εαυτό μας
θα γεμίσουμε με την πράνα της θάλασσας και του ήλιου
θα ζήσουμε νυχτερινά σκηνικά κάτω από διαυγή έναστρο ουρανό
θα γνωρίσουμε άλλους ανθρώπους και θα πάρουμε τη χαρά της συνύπαρξης και συνεξέλιξης
και όλα αυτά θα βοηθήσουν να βγούμε πάλι στη δράση και να γίνει η καθημερινότητά μας πιο υγιής και πιο mindful!
YOGA RETREAT
Ετοιμαστείτε για ένα ταξίδι επιστροφής στον εσωτερικό-ανώτερο εαυτό μέσα από τελετουργικά δρώμενα της Yoga εφαρμοσμένα στην καθημερινή επαφή με τη φύση και μέσα από θεραπευτικές τεχνικές της μεθόδου Theta Healing® και του αλληλοδιδακτικού Thai Yoga Massage.
Καλούμε αυτές τις ημέρες διακοπών "retreat", εφόσον όλα τα μαθήματα είναι σχεδιασμένα σε μια σειρά ως μια θεραπευτική προσέγγιση για το σώμα, το νου και το πνεύμα. Έτσι, θα απολαύσετε μια ολιστική θεραπεία σε ένα θεραπευτικό 5ήμερο, αν και μπορείτε να εισέρχεστε στα μαθήματα και με μεμονωμένα drop-in.
ΓΑΥΔΟΣ
Ένα από τα πιο ενεργειακά μέρη της Γαίας στο νοτιότερο μέρος της Ευρώπης. Η Γαύδος ως τοποθεσία φέρνει σε επαφή τον επισκέπτη με ενεργειακές δονήσεις, οι οποίες επαναφορτίζουν θετικά το ενεργειακό δυναμικό και οδηγούν στη γνώση του ανώτερου νου, της οικουμενικής συνειδητότητας. 
Η Γαύδος βρίσκεται στην ακτογραμμή της Κρήτης και συνδέεται μαζί της μερικές φορές την εβδομάδα με πλοίο είτε από Παλαιόχωρα είτε από τη χώρα Σφακίων
Οργανώσαμε ένα 5ήμερο διακοπών με Yoga (άφιξη πρωί Παρασκευής 25/8 και αναχώρηση μεσημέρι Τρίτης 29/8), ενθύμησης και επιστροφής στον εαυτό, το οποίο θα μας δώσει χρόνο να θεραπεύσουμε σώμα & νου, να ακούσουμε τις ανάγκες μας, να απολαύσουμε τον ήλιο, τη θάλασσα, να βιώσουμε ξεκούραση σε ένα βαθύτερο επίπεδο.
ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
Τα μαθήματα θα γίνονται στο Σαρακίνικο.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ RETREATΆφιξη πρωί Παρασκευής 25/8. Αναχώρηση μεσημέρι Τρίτης 29/8.
Morning rituals_9:00am / Breathing exercises (10 min), Asana (50 min), Meditation (30 min). Free time: Bath, Breakfast, Walking.Midday rituals_15:00pm / Theta hypnosis (20 min), Thai Yoga Massage-interdisciplinary method (50 min, optional, only if the team confirms). Free time: Bath, Lunch.
Evening rituals_19:00pm / Breathing Exercises (10 min), Asana (50 min), Meditation (30 min). Free time: Bath, Dinner.
* Οι ώρες των μαθημάτων ενδέχεται να αλλάξουν, αναλόγως των αναγκών της ομάδας.
ΘΕΜΑΤΙΚΕΣ ΤΟΥ RETREAT
Yoga Therapy / Mudra, Asana, Pranayama, Meditation (πρωινή & απογευματινή πρακτική).
Theta Hypnosis / Βαθύς διαλογισμός για θεραπεία του DNA από τη 'Θήτα Μέθοδο' (μεσημεριανή πρακτική).
Thai Yoga Massage / Αλληλοδιδακτικό Μασάζ με καθοδήγηση βάσει των διατάσεων της yoga (μεσημεριανή πρακτική).
Theta Healing (extra υπηρεσία με χρέωση 20ε/συνεδρία ή 70ε πακέτο 4 συνεδριών, μία ανά ημέρα, τιμή αποκλειστικά για την ομάδα μας)

ΓΛΩΣΣΑ
Η γλώσσα μαθημάτων θα είναι στα ελληνικά. Αν υπάρξει ενδιαφέρον από αλλόγλωσσους, θα προστεθεί καθοδήγηση και στα αγγλικά.
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ
1. μεταφοράς (μπορείτε να το μοιραστείτε).
2. διατροφής (μπορείτε να μαγειρεύετε).
3. διαμονής (μπορείτε να κάνετε ελεύθερο κάμπινγκ).
4. μαθημάτων (είτε πακέτου είτε μεμονωμένων μαθημάτων, συμφέρει η έγκαιρη προκράτηση πακέτου).

Το κόστος μεταφοράς, διαμονής και διατροφής τo ρυθμίζετε εσείς.

ΤΙΜΗ ΠΑΚΕΤΟΥ
Πακέτο από 8 μαθήματα Yoga, 4 αλληλοδιδακτικά μαθήματα Thai Yoga Massage, 4 μαθήματα Theta Hypnosis από Παρασκευή έως Δευτέρα
Early bid/ έγκαιρη προκράτηση έως 20 Αυγούστου: 40 ευρώ.
Μετά τις 20 Αυγούστου ή απευθείας drop-in χωρίς προκράτηση: 70 ευρώ (πλην αν είστε στην ομάδα σταθερών ασκούμενων της Yoga Instructor, οπότε ισχύει η ίδια τιμή με την έγκαιρη προκράτηση).
ΤΙΜΗ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ 
Μεμονωμένα μαθημάτα/drop-in 
Με έγκαιρη προκράτηση μέχρι 20 Αυγούστου: 5 ευρώ/μάθημα. 
Μετά τις 20 Αυγούστου ή απευθείας drop-in χωρίς προκράτηση: 10 ευρώ/μάθημα (πλην αν είστε στην ομάδα σταθερών ασκούμενων της Yoga Instructor, οπότε ισχύει η ίδια τιμή με την έγκαιρη προκράτηση).
Αυτή η πολιτική κράτησης έχει ως λογική την ομαλή διοργάνωση του retreat.
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ/ΤΡΟΠΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
Δηλώστε τώρα τη συμμετοχή σας στον αυθεντικό εαυτό σας:
+306986918405 (όταν δε βρίσκομαι στο yoga mat, γι' αυτό ίσως χρειαστεί να επιμείνετε) 
kirmizakie@yahoo.gr
μήνυμα στη σελίδα διοργάνωσης ή στις πληροφορίες της ανακοίνωσης
ΚΡΑΤΗΣΗ
Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στα μαθήματά μας είτε του συνόλου είτε μέρους αυτών -αναλόγως της διάρκειας διαμονής σας- προκαταβάλλετε το σύνολο των μαθημάτων σε τράπεζα και έτσι εμείς σας υπολογίζουμε στην ομάδα μας.
1. Τράπεζα Πειραιώς, αρ. λογ/σμού: 5757-053934-082,
IBAN: GR3801727570005757053934082
2. Εθνική Τράπεζα, αρ. λογ/σμού: 258/7706/2-38,
ΙΒΑΝ: GR2801102580000025877067238
Δικαιούχος: Κυρμιζάκη Ευαγγελία, Αιτιολογία: Εκδρομή.
Μόλις γίνει η κατάθεση, ενημερώστε μας με την ημερομηνία που αυτή έγινε, καθώς επίσης με τα στοιχεία που αναγράφονται στο επόμενο τμήμα.
ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ
Για όλες τις καταθέσεις ή τις επιτόπου πληρωμές στο νησί των μεμονωμένων drop-in θα κοπεί νόμιμη απόδειξη παροχής υπηρεσιών από την ΚοινΣΕΠ 'Μέθεξις', στης οποίας το καταστατικό εντάσσεται η παροχή εναλλακτικών διακοπών με υπηρεσίες εναλλακτικής υγείας. Οι αποδείξεις αυτές δεν επιβαρύνονται με ΦΠΑ. Χρειάζονται τα ακόλουθα στοιχεία, απαραίτητα για το απόκομμα της απόδειξης: 
Ονοματεπώνυμο, Επάγγελμα, Διεύθυνση, ΑΦΜ, ΔΟΥ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗΣ
Για ακυρώσεις μετά τις 20 Αυγούστου το ποσό της κράτησής σας δεν επιστρέφεται. Αυτή η πολιτική έχει τη λογική να μην ακυρωθεί ολόκληρο το retreat με ακυρώσεις της τελευταίας στιγμής.
TIPS
Όποιος δεν έχει υποχρεώσεις εκείνες τις ημέρες μπορεί να παρατείνει τη διαμονή του κατά βούληση!
Όποιος επιθυμεί, μπορεί να μείνει λιγότερες ημέρες και να εισέρχεται στα μαθήματα προπληρώνοντας με κράτηση την drop-in συμμετοχή σε αυτά. Όσοι τυγχάνει να βρίσκονται στο νησί εκείνες τις ημέρες και θέλουν να ακολουθήσουν το πρόγραμμά μας με μεμονωμένα μαθήματα, πληρώνουν απευθείας πριν το μάθημα την drop-in συμμετοχή τους.
Για τα δρομολόγια των 2 πλοίων που συνδέουν με τη Γαύδο (το ένα από Παλαιόχωρα, το άλλο από χώρα Σφακίων), καθώς και τις ώρες των λεωφορείων για σύνδεση με το λιμάνι δείτε στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΝΔΥΚ (εκτυπώστε το):
http://www.anendyk.gr/pages/gr/dromologia.php 
Επίσης, δείτε το πρόγραμμα των δρομολόγιων του ΚΤΕΛ εντός της Γαύδου (εκτυπώστε το):
http://www.e-ktel.com/2-uncategorised/107-dromologia-sti-niso-gaydo.
Όποιος θέλει να μοιραστεί το κόστος μεταφοράς με το ΙΧ του και αντίστοιχα όποιος θέλει να μπει σε ΙΧ άλλου, δεν έχει παρά να μας το δηλώσει για να σας γιογκοποιήσουμε/"ενώσουμε". Μπορείτε να διανυκτερεύσετε στο Σαρακίνικο, όπου θα γίνονται όλα τα μαθήματα ή στον Αγ. Ιωάννη (περιοχές με τον λιγότερο κόσμο) με ελεύθερο κάμπινγκ που επιτρέπεται στο νησί ή σε ενοικιαζόμενα δωμάτια. Αν θέλετε και βρείτε κάποιο δωμάτιο, μπορείτε να το κλείσετε απευθείας με δική σας χρέωση, αλλά καλό θα ήταν να το κάνετε άμεσα. Τηλέφωνα επικοινωνίας ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων μπορείτε να βρείτε στο ίντερνετ. Στο νησί υπάρχουν ταβέρνες που μπορούν να υποστηρίξουν μια φυτοφαγική διατροφή (συνιστάται αν έχετε κούραση, άγχος, πεσμένη ενέργεια), όμως μπορείτε να γλιτώσετε έξοδα διατροφής αν φέρετε μαζί σας συσκευασμένες υγιεινές τροφές (πχ. μπάρες, κονσέρβες), γκαζάκι (για φακόρυζο, μακαρόνια), πλαστικά ψυγεία, στα οποία θα βάζετε πάγο που θα αγοράζετε από κάποια ταβέρνα και θα διατηρείτε φρούτα, λαχανικά, κτλ.
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ 
Κυρμιζάκη Ευαγγελία, full-time Yoga Instructor (certified by Lotos Yoga Education), Μέλος και Yoga Instructor της "Μέθεξις" (ΚοινΣΕπ Ψυχοθεραπείας και Συμβουλευτικής)
Κυρμιζάκη Ειρήνη, certified ThetaHealer®
Περισσότερα για τις εκπαιδεύτριες:
http://yogarethimno.blogspot.gr/2016/05/about-us.html
Ελάτε σε ένα ακόμα μαγευτικό μέρος του τόπου μας για να αλλάξουμε τις δονήσεις μας και να συνυπάρξουμε αρμονικά! 
Ένα θεραπευτικό ταξίδι σας περιμένει!
ॐ namaste!
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ: Yoga & More
-----------------------------------------------------------------------------------------
ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑ YOGA RETREAT;
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΓΑΛΗΝΗ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ YOGA RETREATS

Παρακαλούμε προωθήστε το αν νομίζετε ότι υπάρχουν άτομα που έχουν ανάγκη για περισσότερη χαρά, ξεκούραση και γαλήνη στην έντονη ζωή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου